THE NEW CITROCASA REVOLUTION
BUILT TO JUICE

One formula for full flavour

SÅ LITEN

Den nye CITROCASA Revolution beviser nok en gang at det er ofte de små tingene i livet som gir størst glede. Tross alt, den er god for å imponere folk dag etter dag, og da er det ikke et spørsmål om størrelse. Langt viktigere er CITROCASA sin know-how, lidenskap og sansen for det estetiske som disse modellene er designet etter.

SÅ KRAFTIG

CITROCASA setter en helt ny standard når det kommer til funksjonalitet, design og ytelse. Maskinene er 300% raskere enn manuelle modeller. Alt dette, sammen med sin eksepsjonelle styling resulterer i et perfekt gjennomført konsept som er attraktivt på alle mulige måter. Et konsept som oppfyller de fleste krav til høyest mulig kvalitet på appelsinjuice.

SÅ FANTASTISK

Alle modellene fra CITROCASA er et gjennombrudd med sin revolusjonerende utforming som tidligere ble holdt for å være umulig for en juicemaskin. Dekker "alle" behov, topp ytelse til tross størrelse, stiling, revolusjonerede SCS Up & Down-kuttingsystem, enkel demontering, 90% mindre rengjøringstid - dette er bare noen av CITROCASA sine modellers fantastiske egenskaper, egenskaper som vil være standard i fremtiden.

Ønsker du mere informasjon gå inn på CITROCASA sine hjemmesider - http://www.citrocasa.com/en - eller ta kontakt med oss.